Ajánlásokat

Működik az otthoni fogfehérítés?

Led Whitening Kit

Biztos te is nagyon szívesen büszkélkednél ragyogó mosollyal? Mindenki saját maga dönti el milyen módszerrel. De miért válasszon professzionális készletet a garantált receptek helyett? A fogfehérítés olyan folyamat, amely világosítja a fogak színét. Az otthoni készletekben biztosan találsz fehérítő ragasztókat, géleket, pasztákat,  melyek LED -es lámpával aktiválódnak. A fehérítés a foltok fizikai eltávolításával, vagy a fogak színét világosító kémiai reakcióval történik. A LED  lámpák rendkívül hatékonyak a többi fényforráshoz képest  és sokáig kitartanak.

Miért ne a klasszikus otthoni módszert válasszuk?

Így fennáll a fogzománc tartós károsodása és fokozott fogérzékenység valószinűsége. A fogak ellenállása csökken a fogszuvasodás ellen. Ezenkívül a fehérítő hatás minimális, és az élelmiszerből származó pigment még jobban leülepedik a sérült zománcban.

Hogyan fehéríti a fogakat a LED fény?

A LED Whitening Kit technológia a kék fénysugarakon alapul, amely a professzionális fehérítő zselével reagál. Ez a zselé PAP formulát tartalmaz, mely az oxidáción alapul, továbbá kálium-nitrátot tartalmaz, ami pedig az érzékeny fognyakra és ínyre van jó hatással.

Led Whitening Kit

A fogfehérítő lámpák biztonságosak?

A LED fogfehérítést úgy fejlesztették ki, hogy biztonságos legyen otthoni használatra. A jelenlegi kutatások azt mutatják, hogy LED fénnyel való fehérítés biztonságos és hatékony, ha a felhasználók követik a gyártó által előírt protokollt. A termék nem okoz fájdalmat és nem károsítja a fogzománcot.

Led Whitening Kit

Miben segíthet a LED fehérítő készlet a fogfehérítésen kívül?

A LED világító fejecske többféle háttérvilágítást biztosít. A fogfehérítéshez használt kék fény mellett, a vörös csökkenti a fogérzékenységet, a  lila színű pedig sterilizálja a szájüreget és eltávolítja a szagokat.

Kényeztesse magát professzionális fogfehérítéssel bárhol és bármikor.

Related Posts