A Day Night termékeket pontosan úgy kell használni, mint bármilyen fogmosásnál. Reggel a nappali pasztát alkamazza, amely kókuszolajat tartalmaz, és este pedig az éjjeli pasztát, aktív feketeszénnel, mindkét esetben a sonic LED kefét használva. Ezzel elérheti a kívánt fehér fogakat.
A Day Night kefe első bekapcsolása előtt nyissa ki az alsó részt, ahol az elem található, majd távolítsa el az elemről a védőburkolatot. Ezután helyezze vissza az elemet. A Day Night kefe készen áll, hogy élénk mosolyt varázsoljon önnek.
Természetesen. Pasztáinknak nincs hatása a tömésekre vagy a koronákra, mivel természetes alapú termékek.
Természetesen! Ne habozzon, és lépjen velünk kapcsolatba e-mailben az info@daynight.hu
Olyan kellemes íze van, hogy úgy érzi, legszívesebben megenné, és nem cask fogmosásra használná. 🙂
A szájhigiénia fentartásához minden nap használja a pasztát és a sonic LED kefét úgyanúgy, mint korábbi fogkeféjét és pasztáját.
Ideális a Day Night paszták használata naponta, reggel és este, a normális szájhigiénához hasonlóan. A tökéletes eredmény érdekében javasoljuk, hogy a pasztát használja a sonic LED kefével.
Nem, a Day Night-t soha nem tesztelték állatokon.
A Day Night Kit ára 15.99€, a Day Night LED elektromos kefének 14.99€ és a Day Night teljes készlet 29.99€.
Webhelyünkön választhat a kézbesítésnél való fizetés, banki átutalás, kártyás fizetés vagy a PayPal közül.
Igen, a Day Night-ot megrendelheti a hivatalos www.daynightwhitening.com weboldalról, amely világszerte forgalmazza termékét 5€ postai költség mellett
Igen! Az összes Day Night termék gluténmentes 🙂
A Day Night használatát 12 évesnél idősebbek számára ajánljuk.
Ha Ön blogger vagy Influencer, és együttműködni szeretne velünk, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az info@daynight.hu címen.