Ajánlásokat

Miért ajánljuk a szonikus fogkefét?

sonicka kefka

Különböző technológiákat használsz az élet megkönnyítésére? Még egy közönséges fogkefétől is akár jobb napod lehet. A reggeli és esti rutinod más méreteket ölt majd.

A manuális fogkefe jó technikával könnyen tisztítja fogait. Az elektromos fogkefe azonban sokkal több előnnyel és funkcióval rendelkezik.

Mi az elektromos fogkefe?

A klasszikus elektromos fogkefék kis kerek fejjel és forgó funkcióval rendelkeznek. A szonikus fogkefék rezgő fejjel rendelkeznek, amelyek nagy sebességgel mozgatják a sörtéket egyik oldalról a másikra.

sonicka kefka

A fogak akusztikus fogkefével történő tisztításának előnye, hogy két különböző módszerrel tisztítja a fogakat. A szokásos fogtisztításon kívül (mint minden fogkefe) másodlagos tisztítási tevékenységeket is végez, amelyek segítenek feloldani a lepedéket a nehezen elérhető helyeken, ahova a sörték közvetlenül nem érnek el. Az fejecske által létrehozott nagy sebességű ecsetmozgásnak ez a másodlagos hatása.

A Day Night szonikus fogkefe hatékonyan távolítja el a lepedéket és a szennyeződéseket még a nehezen elérhető interdentális helyekről is. A fej finom sörtéje 9800 rezgés / perc kombinált rezgést, igy  7 -szer hatékonyabb, mint egy hagyományos fogkefe. A LED fénynek köszönhetően lényegesen jobb fogfehérítési eredményeket érhet el. Az fej a csomagban található, és a fogkefe AA elemmel működik.

Mit mond a tudomány?

A legújabb brit tudományos tanulmányok szerint a szonikus ecsetek felülmúlják a kézi ecseteket, amit egy 2017 -es metasztúdió is alátámasztott.

Meggyőztük? Ha igen, ne felejtsd el használni a SHINE kódot a kosarában, hogy még jobb árat kapjon az új szonikus

Related Posts