Ajánlásokat

Nagyobb produktivitás az otthoni munkavégzés során a szájhigiéniának köszönhetően

homeoffice daynight

Az otthoni munkavégzés eltérhet a megszokottól, de van néhány előnye is. Nem mész sehova. Ennek köszönhetően több időd marad a hatékonyság növelésére,  így közben összpontosíthatsz a száj egészségére is. Például e-mailek olvasása közben közvetlenül használhatsz fogselymet is. Olvass további tippeket, és fordíts több időt a szájhigiéniára és a mosolyodra.

1. Fordíts nagyobb figyelmet a rutinodra és a szájhigiéniára

Az új év közeledtével itt az új lehetőség is, hogy búcsút mondj a régi rutinodnak és üdvözöld az újat. Varázsold igazi oázissá a fürdőszobádat, és máris jobban fogod érezni magad. Nincs más dolgod, mint beszerezni az új kiegészítőket, mint például egy fogkefe tartót, új törölközőket vagy lámpákat. Kezdd így az új évet #selfcare.

2. Fektess be új szájhigiéniai termékekbe

Ha új és továbbfejlesztett reggeli rituáléba szeretnél kezdeni, fektess be új termékekbe. Egy új fogkefe vagy más típusú fogkrém, amely a legjobb ellátást nyújtja neked. Ha új és továbbfejlesztett termékekbe fektetsz be, fogaid garantáltan egészségesek és frissek maradnak. Most, hogy nem kell menned sehova, élvezhetsz néhány extra percet, és kényeztesd mosolyod kellőképpen.

3. Az otthoni irodának megvannak a saját előnyei

A saját otthoni irodádban minden kedvenc dolgod a közeledben megtalálható. Egyrészt egészséges finomságokat fogyaszthatsz, másrészt fogselymet használhatsz.

Főleg igazán egészséges étel és tiszta víz van kéznél, hogy ne nyúljanak titkon az édességhez. A lényeg, hogy mindig legyen kéznél egy pohár víz és egészséges ételek, hogy titokban ne az édességekhez fordulj. Az orvosok azt javasolják, hogy minden nap használjunk fogköztisztítót. A fogselyem használatával elkerülhető, hogy az étel darabkák és baktériumok a fogak és az íny közé ragadjanak. Ráadásul otthon senki nem zavarhat meg téged tisztítás közben.

queen zubna pasta

4. Aludj többet

Az alváshiány rossz szájhigiéniával jár. Emellett elegendő alvással energiával töltődünk fel. Az alvás megóv minket a fertőzésektől és gyulladásoktól, hogy az immunrendszerünk a lehető legjobban működjön. A jobb éjszakai alvás érdekében javasoljuk, hogy alakíts ki egészséges lefekvés előtti rutint. Hogyan kell csinálni? Olvass utána a cikkünkben.

5. Maradj egészséges otthon fizikai aktivitással

A fizikai aktivitás pozitív hatással van a mentális, fizikai és szájüregi egészségünkre. Telefonálj akár egy könnyű séta közben, fuss ebédidőben vagy tornázz otthon egy fitness videóra.

Talán meglepő, hogy ezekkel a kis apróságokkal is, de mennyi változást hozhat életünkbe és befolyásolják közérzetünket. Használd ki az otthon töltött időt ezekkel a hasznos tippekkel. Ha pedig többet szeretnél megtudni az egészséges szájhigiéniáról, kövess minket az Instagramon. Együtt segítünk szép mosolyt varázsolni az arcodra.

Related Posts