Ajánlásokat, ODPORÚČANIA

Meg lehet állítani a fogak sárgulását?

zltnutie zubov

Ha kedvenc italaid közé tartozik a kávé vagy a gyümölcslé, feltétlenül olvasd el. ☕ De ez nem csak róluk szól. Mi befolyásolja a fogak színét, és hogyan lehet megállítani a fogak sárgulását? 🤔

Mi okozza a fogak sárgulását?

Bár igaz, hogy a színes italok miatt a fogak elveszíthetik fényüket, ez könnyen megakadályozható rendszeres fogmosással vagy rendszeres fogorvosi látogatás során, ha nem hagytad túl sokáig fajulni. A sárga fogak leggyakoribb oka azonban a felszín alatt van. A zománc külső rétege alatt egy sárga mag található, amelyet dentinnek neveznek. Ahogy a zománc kopik az étel fogyasztással, a fogcsikorgatással, a karcolásokkal és a természetes öregedéssel, ez a sárgás réteg közeledik a felszínhez, így fogai egyre sárgábbnak tűnnek. A genetika szintén fontos szerepet játszik a dentin sárgaságában vagy a zománc vékonyságában. A fogak sárgulását azonban legalább le lehet lassítani. Olvasd el ajánlásainkat. 👇

Hogyan lassítsuk a fogak sárgulását?

✔️ Vizsgáld meg a lepedék arányát

Manapság számos foglepedék indikátor létezik. Ezek többnyire GUM tabletták, amelyek kiemelik a fog felszínén lévő bakteriális bevonatot, megmutatva, mely területeket kell alaposan megtisztítani.

✔️ Óvakodj a fogak sárgulásától. Étkezés után öblíts 

Ideális minden étkezés után kiöblíteni a szájat. Ha nem tudsz  kimenni a fürdőszobába, csak végy egy pohár vizet, igyál, öblíts és nyeld le.

✔️ Válts elektromos fogkefére és lassítsd a fogak sárgulását

A DayNight szonikus fogkefe akár 7-szer hatékonyabb, mint egy hagyományos fogkefe. Hatékonyan távolítja el a lepedéket és a szennyeződést még a nehezen elérhető fogközi helyekről is.

daynight

✔️ Igyál szívószállal

Az elszíneződés elkerülése érdekében, különösen a fehérítés után, fontold meg, hogy szívószálon keresztül iszol, például kávét, teát és kólát, hogy elkerüld a fogak újra elszíneződését. Lehet, hogy nem hangzik csábítóan, de határozottan hatékony módszer. Azonban ne feledkezzünk meg bolygónkról, és válasszunk egy zöldebb változatot.

✔️ Próbáld ki a Led Whitening készletet, és állítsd meg a fogak sárgulását

Hogy ne kelljen teljesen megválnod kedvenc italaidtól, LED fehérítő készletünket ajánljuk. Ennek köszönhetően gyorsan és egyszerűen megszabadulhatsz a kávé, a cigaretta, a genetika, az ételfesték vagy az öregedés okozta foltoktól. Ráadásul azonnal megszabadulsz más problémáktól is. Háromféle világítással szolgál: kék a fogfehérítéshez, piros a fogérzékenység csökkentéséhez és lila a sterilizáláshoz és a szag eltávolításához.

Ha valamelyik tipp mellett döntesz, szorítunk neked a ragyogó fehér mosolyért.🦷  A Day DayNight termékei örömmel segítenek Neked ebben. 🤗

Related Posts